Συνταγή για εύκολη μους λεμονιού με μόλις 3 υλικά σε 2 βήματα!
  • Πανέυκολη συνταγή με μόνο δυο βήματα!

Πεντανόστιμη και πραγματικά πολύ εύκολη συνταγή. Απαιτεί τόσο λίγο χρόνο που δεν θα καταλάβατε πότε την ετοιμάσατε. Επιπλέον, αν θέλετε να ελαττώσετε κι άλλο τον χρόνο προετοιμασίας, τοποθετείστε το ζαχαρούχο γάλο από βραδύς στο ψυγείο σας. Κατασκευάστε την άμεσα και θα μας θυμηθείτε.

Διαδικασία

Βήμα 1

Αρχικά χτυπάτε στο μίξερ την κρέμας γάλακτος μαζί με το ζαχαρούχο γάλα, θα καταλάβετε ότι είναι έτοιμο όταν το μίγμα πήξει. Χρειάζεται περίπου 10 λεπτά. Έπειτα, προσθέστε σε δόσεις ξύσμα και χυμό λεμονιού. Συνεχίστε να χτυπάτε συνεχώς μέχρι το μίγμα σας να γίνει αφράτο. Τέλος, μόλις είναι έτοιμο τοποθετήστε το σε σακούλα ζαχαροπλαστικής μιας χρήσης και κόψτε την άκρη.

Βήμα 2

Τοποθετείστε σε έξι ποτήρια θρυμματισμένα μπισκοτάκια και από πάνω την μους λεμονιού. Στην συνέχεια αφήστε τα στο ψυγείο για να κρυώσουν. Για το σερβίρισμα βάλτε πάνω στην μους λεμονιού ένα μπισκοτάκι ή ακόμα και φρούτα της επιλογής σας.



Loading...